Bygdegården

Södra Lundby bygdegård passar bra som lokal till de flesta festligheter och sammankomster. Det får max vistas 150 personer i den stora salen. Bygdegården har utrustats med handikappanpassad ingång och toalett. Köket är modernt och det finns två spisar och en diskmaskin. Vid bordsplacering på ett bröllop lämpar sig lokalen för ungefär 90 personer som mest.

Bygdegården är även nyligen utrustad med hjärtstartare, som finns placerad vid köksingången, och fiberuppkoppling vilket ger goda möjligheter även till konferenser och liknande ändamål. Hörslinga finns installerad i lokalen. Wifi, projektor med filmduk och högtalaranläggning kan ombesörjas om så önskas.

På sommaren är det extra trevligt att ha fest i Södra Lundby bygdegård då det också finns en utedansbana och en uteplats där man till exempel kan ha en bar! Finns också två grillar, perfekt för att grilla på sommaren!

Utrustningslista

I bygdegården finns all utrustning som kan tänkas behövas. Kolla vår utrustningslista för mer information.

Panta Mera

Nu kan Du och dina bekanta lämna er pant, PET och burkar (även skadade och importburkar), hos oss så pantar vi dem i storsäck.

Ställ bara i förrådet på gaveln vid utedasset. PET för sig, burkar för sig. 

För varje säck får föreningen 200 kr. Tack!